Anoniem

mei 22, 2015 9:31 am Gepubliceerd door

Persoonlijk, mensgericht, motiverend en leveren maatwerk. Geen vastomlijnd traject, genoeg ruimte voor invulling die er nodig is. Met jullie uitstraling en begeleiding geven jullie weer energie om verder te gaan en te komen tot een positief resultaat en in mijn geval met weer een baan. De klik die ik met Bianca had en hoe zij er voor mij was in dit hele proces was echt super. Ze was echt een steunpilaar en ik vind het aan de ene kant jammer dat het traject is afgerond en we geen gesprekken meer hebben.

De TSI is voor mij een heel belangrijke en handige ‘kapstok’ geweest en een document wat je goed in de praktijk kan gebruiken. Bij het schrijven van sollicitatiebrieven, gesprekken voeren e.d. Ik was en ben hier nog heel blij mee. Als je door omstandigheden ineens in een loopbaantraject terecht komt ben je soms zoekende naar de juiste ‘woorden en omschrijvingen’ om iets duidelijk te maken naar anderen toe en ook voor jezelf. Zeker als je nog in het transitieproces zit en te maken heb met emoties. Ik pakte het regelmatig terug om te zien waar mijn krachten en drijfveren zitten en tips wat ik kan verbeteren, waar ik energie verlies en wat voor mij de beste werkomgeving is. Je bent weer op zoek naar veiligheid en je wilt verder. Het hele traject heeft mij enorm geholpen bij mijn nieuwe baan, ik ga met plezier naar mijn werk en heb vertrouwen in de toekomst. Ook kostte het ‘assessment’ niet veel tijd en kan je het online maken, heel effectief.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door LoopbaanpuntBeheer

Commententaren zijn gesloten.