1-op-1 begeleiding

Participatie interventie

Door verschillende persoonlijke gebeurtenissen in het leven kan het zijn dat er een afstand tot de arbeidsmarkt is gecreëerd. Het kan bijvoorbeeld ook zijn dat jij geen en/of weinig contact hebt met anderen buiten de eigen huiselijke kring. Als je (nog) niet klaar bent om een Werkfit of Naar Werk traject te volgen, dan is deze dienst bedoeld voor jou!

Het juiste moment, soms is dat nu.

Tijdens de eerste gesprekken wordt er besproken wat jij nodig hebt om weer een stap dichter bij de arbeidsmarkt te komen. Hierbij kan je denken aan:

  • Meer zelfvertrouwen krijgen;
  • Oplossen van problemen waar jij tegenaan loopt;
  • Het opbouwen van een groter netwerk;
  • Jouw kwaliteiten ontdekken;
  • Aanleren van sociale vaardigheden.

Ons doel is dat na deze periode jouw gevoel voor eigenwaarde is versterkt en jij dat je na dit traject in staat bent om deel te kunnen aan een (breder) sociaal netwerk buitenshuis.

Hoe wij de dienst ‘Participatie interventie’ doen is voor iedereen anders. Juist omdat wij belang hechten aan maatwerk en werken vanuit jouw mogelijkheden en talenten. Onze dienstverlening is in de basis gericht op 1-op-1 begeleiding. Samen bepalen wij de route; uiteraard zet jezelf de stappen om het vervolg aan je loopbaan te geven.

Waar staan wij voor? 
Wij zijn betrokken, informeel en staan voor intensieve begeleiding. Daarnaast hechten wij veel belang aan een duidelijke communicatie en worden wij uiteindelijk ook blij van meetbare resultaten. Maar wij hebben vooral passie voor ons vak!