Officiële contractpartner van het UWV

UWV Trajecten

Wij zijn sinds jaren een officiële contractpartner van het UWV. Dit betekent dat het UWV re-integratiedienstverlening voor jou kan inkopen bij ons. Loopbaanpunt biedt de re-integratiedienst ‘Werkfit maken’, ‘Naar Werk’ en ‘Modulaire Re-integratiedienst’ aan.

Je kunt tegenwoordig zoveel worden, dat ik gewoon maar mijzelf blijf.

Deze laatste dienst bestaat uit:

  • Participatie interventie
  • Bevorderen maatschappelijke deelname
  • Begeleiding bij scholing

 En kunnen los van elkaar ingezet worden. Niet alle hoofdactiviteiten hoeven ingezet te worden. Maatwerk voor jou is het uitgangspunt.

Hoe wij de diensten ‘Werkfit maken’, ‘Naar Werk’ en ‘Modulaire Re-integratiedienst’ doen is voor iedereen anders. Juist omdat wij belang hechten aan maatwerk en werken vanuit jouw mogelijkheden en talenten. Onze dienstverlening is in de basis gericht op 1-op-1 begeleiding. Samen bepalen wij de route; uiteraard zet jezelf de stappen om het vervolg aan je loopbaan te geven.

Waar staan wij voor?
Wij zijn betrokken, informeel en staan voor intensieve begeleiding. Daarnaast hechten wij veel belang aan een duidelijke communicatie en worden wij uiteindelijk ook blij van meetbare resultaten. Maar wij hebben vooral passie voor ons vak!