1-op-1 begeleiding

Begeleiding bij scholing

Het volgen van een opleiding kan voor sommige mensen best ingewikkeld zijn. Indien het UWV heeft vastgesteld dat (om)scholing voor jou noodzakelijk is om aan het werk te gaan, dan is deze dienst bedoeld voor jou!

Ik besluit dat ik het kan.

Wij kunnen jou hierbij helpen. We kunnen jou bijvoorbeeld ondersteunen bij het inschrijven, het plannen van het huiswerk, uitvoeren van jouw taken en verantwoordelijkheden (o.a. huiswerkbegeleiding) tijdens de te volgen scholing. Wij nemen je niet het werk uit handen, maar zorgen ervoor dat jij de regie over je functioneren weer terug gaat nemen.

Ons doel is uiteindelijk je de scholing succesvol afrond. Op die manier vind je sneller en beter de baan die bij jou past. Waardoor daarna de match met de arbeidsmarkt beter kan worden gemaakt.

Maatwerk voor jou is het uitgangspunt.

Hoe wij de dienst ‘Begeleiding bij Scholing’ doen is voor iedereen anders. Juist omdat wij belang hechten aan maatwerk en werken vanuit jouw mogelijkheden en talenten. Onze dienstverlening is in de basis gericht op 1-op-1 begeleiding. Samen bepalen wij de route; uiteraard zet jezelf de stappen om het vervolg aan je loopbaan te geven.

Waar staan wij voor? 
Wij zijn betrokken, informeel en staan voor intensieve begeleiding. Daarnaast hechten wij veel belang aan een duidelijke communicatie en worden wij uiteindelijk ook blij van meetbare resultaten. Maar wij hebben vooral passie voor ons vak!