Weer in balans?

Burn-out | Coaching

Te veel stress en te weinig rust, zowel thuis als op het werk?  Zijn er meer dingen te doen, dan er uren in de dag zitten? Heb je het druk-druk-druk, ga je maar door?
Het kan anders!

Loopbaanpunt kan jou ondersteunen/begeleiden naar balans en mentale gezondheid. Dit is belangrijk, want uit onderzoek blijkt dat wie rust neemt, mentaal en fysiek gezonder blijft en zelfs productiever en creatiever wordt. Om stress en burn-out bij de bron aan te pakken, kunnen wij samen op zoek om de belemmeringen in kaart te brengen. De eerste stap naar herstel is gezet.

Als je een grens bereikt betekent dat niet alleen dat er iets eindigt, maar ook dat er iets begint.

Met burn-out coaching leer je hoe jij je stressklachten in de toekomst kan inperken en op een gezonde manier met stress kan omgaan. Ieder traject is anders. Het is vooral een praktisch traject en is volledig gericht op jou. Middels een kennismakingsgesprek kunnen we een inschatting maken wat voor jou van meerwaarde kan zijn, zodat wij een op maatgericht voorstel kunnen maken.

Samen bepalen wij de route; uiteraard zet jezelf de stappen. Zodat jij weer in balans komt zowel in jouw werkzaam leven als daarbuiten.

Zin om eens van gedachten te wisselen? 

Waar staan wij voor? 
Wij zijn betrokken, informeel en staan voor intensieve begeleiding. Daarnaast hechten wij veel belang aan een duidelijke communicatie en worden wij uiteindelijk ook blij van meetbare resultaten. Maar wij hebben vooral passie voor ons vak!