Loopbaanpunt brengt mensen verder

Van werk naar werk

Tijden veranderen, organisaties veranderen en jij verandert. Het kan daarom voorkomen dat jij niet meer op je plek zit bij je huidige werkgever. Soms komen jullie, als werkgever en medewerker, gezamenlijk tot de conclusie dat het tijd is voor een nieuwe stap. O.a. een verandering van werkkring brengt vragen en onzekerheden met zich mee. Afscheid nemen van je baan, ook bijvoorbeeld door ontslag of boventalligheid is voor niemand prettig. Er volgt een onzekere fase in je loopbaan waarin je je verlies moet verwerken, leert hoe je zelf regie neemt over je werktoekomst en verder leert kijken naar jouw mogelijkheden. Een van werk naar werk traject maakt de stap naar nieuw werk makkelijker en neemt veel onrust weg.

Als niets zeker is, ontstaan er nieuwe mogelijkheden.

Loopbaanpunt begeleidt al meer dan 25 jaar mensen naar werk. Een van werk naar werk traject kan hier jou wellicht ondersteunen. Jij blijft dan in dienst bij jouw werkgever en wij begeleiden je dan naar nieuw werk, dit kan zowel intern als extern zijn. Wij denken graag met je mee in de best passende oplossingen.

Ieder traject verloopt op een andere manier. Voor de één betekent het dat je eerst je ontslag een plek geeft. Een ander kan direct aan de slag met netwerken en solliciteren. In veel gevallen is een budget voor van werk naar werk vastgesteld. Middels een kennismakingsgesprek kunnen we een inschatting maken welke dienstverlening voor jou van meerwaarde kan zijn, zodat wij een op een maatgericht voorstel kunnen maken.

Samen bepalen wij de route; uiteraard zet jezelf de stappen om het vervolg aan je loopbaan te geven.

Duurzame loopbaanontwikkeling is de essentie van onze dienstverlening. Wij bevragen, spiegelen, coachen, trainen en zoeken actief met jou mee naar mogelijkheden, zodat jij een weloverwogen volgende stap in jouw loopbaan kan zetten.

Zin om eens van gedachten te wisselen? 

Waar staan wij voor? 
Wij zijn betrokken, informeel en staan voor intensieve begeleiding. Daarnaast hechten wij veel belang aan een duidelijke communicatie en worden wij uiteindelijk ook blij van meetbare resultaten. Maar wij hebben vooral passie voor ons vak!

Wij gaan voor een wereld waarin iedereen fluitend en gezond naar zijn werk gaat. En, net zo belangrijk, fluitend thuiskomt en jij?