Hoe behoud je je werkplezier en ben je optimaal inzetbaar

Duurzame inzetbaarheid

Hoe behoud je je werkplezier en ben je optimaal inzetbaar? Wat kan jij je jezelf en de organisatie brengen/geven? Dit betekent actief nadenken over hoe je gezond en vitaal je pensioen kan bereiken mét werkplezier en inzet van kennis en ervaring.

De essentie van een loopbaan is dat je blijft bewegen. Alleen dan ga je vooruit. Individueel als professional én gezamenlijk in een organisatie.

Duurzame inzetbaarheid gaat om het matchen van jou en/of jouw medewerkers met de organisatiedoelen. Wat voor competenties heb je nodig om succesvol te blijven? Hoe voorkom je ontslagen en stimuleer je medewerkers om te blijven leren? Van minder ziekteverzuim en werkstress tot meer werkplezier, motivatie en productiviteit. Duurzame inzetbaarheid is aantrekkelijk voor iedereen.

Hoe wij dit doen is voor iedereen anders. Juist omdat wij belang hechten aan maatwerk en werken vanuit mogelijkheden en talenten van jou en jouw medewerkers.

Wij gaan voor de juiste persoon op je juiste plek voor nu én voor in de toekomst. En jij?

Waar staan wij voor? 

Wij zijn betrokken, informeel en staan voor intensieve begeleiding. Daarnaast hechten wij veel belang aan een duidelijke communicatie en worden wij uiteindelijk ook blij van meetbare resultaten. Maar vooral omdat wij passie hebben voor ons vak!