Wij denken graag met je mee.

Kandidaten

Plezier, uitdaging en voldoening in je werk, wie streeft daar niet naar? Doen wat je leuk vindt levert je energie op, maakt je blij en vitaal en levert ook nog eens betere resultaten op. Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan of uitdaging? Wil je je carrière verder ontwikkelen? Loopbaanpunt kan je begeleiden bij het zoeken naar een baan of nieuwe uitdaging en kan je helpen om je carrière te ontwikkelen binnen of buiten je huidige bedrijf.

Je hebt er geen idee van wat je al goed doet, als je het goed doet.

Loopbaanpunt biedt ook hulp als je wat verder van de arbeidsmarkt afstaat omdat je bijvoorbeeld lange tijd niet hebt gewerkt. Dat kan zijn omdat je ziek bent of ziek bent geweest of op dit moment een uitkering hebt.

Zo start een traject bij ons.

Tijdens een intakegesprek maak je kennis met jouw adviseur. In dit gesprek inventariseren wij de situatie en kijken vooral naar jouw wensen en mogelijkheden. Deze informatie wordt verwerkt in een plan van aanpak. Dit is erop gericht om je zo effectief en efficiënt mogelijk op de juiste plek te brengen. Dit doen wij vooral op onze eigen wijze; discreet, persoonlijk, betrokken, praktisch en zeer actief! Al onze inspanningen zijn erop gericht om jou zo snel mogelijk verder op weg te helpen. De begeleiding is intensief en er is veel contact tussen jou en jouw adviseur. Samen bepalen wij de route; uiteraard zet jezelf de stappen om het vervolg aan je loopbaan te geven.

In meer dan 25 jaar hebben wij heel wat ervaring en deskundigheid als lokale speler op de Zeeuwse arbeidsmarkt in de arbeidsbemiddeling opgebouwd. Ervaring die wij graag voor jou inzetten!

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Wij denken graag met je mee.

Wat anderen over ons vertellen