Met dit inzicht kan jij succesvoller zijn

Persoonlijke Stijl & Motivatie Profiel (DISC & 12 Driving Forces)

Gedragstijlen: Laat zien hóe jij je van nature gedraagt. Hoe ga jij het liefste te werk? Het DISC-model van William M. Marston geeft inzicht.

Het is een zelfassessment. Hiermee krijg jij onder andere inzicht in jouw waardevolle gedragseigenschappen, jouw motivatie, jouw manier van communiceren, jouw ideale werkplek, kwaliteiten en aandachtpunten in relatie tot functies, werkomgeving en collega’s.

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken.

De resultaten uit deze scan dragen bij tot het tot stand komen van een helder persoons- en  functieprofiel.  in jouw zoektocht naar de juiste werkplek.

Wil je intensief aan de slag met je zelfbeeld om jezelf beter te ‘verkopen’ op de arbeidsmarkt en /of om werk in een andere richting te zoeken kan je ondersteund worden door middel van dit online assessment.

Drijfveren

Legt bloot waaróm jij bepaalde dingen graag of juist liever niet doet. Wat beweegt en motiveert jou? De “zes” drijfveren van Spranger helpen bij het maken van keuzes in werk en leven.

De Werkgerelateerde Drijfveren Analyse maakt, in relatie tot de werkomgeving, inzichtelijk waarom jij de dingen doet zoals jij ze doet, wat jou beweegt. Per drijfveer- en afhankelijk van de hoogte van de score- brengt het profiel algemene kenmerken, waarde voor de organisatie, leerstijlen, sleutels tot motivatie en mogelijke aandachtspunten in kaart.

Het persoonlijke Stijl & Motivatieprofiel bestaat uit de combinatie van de hierboven beschreven analyses.  Hierin wordt specifiek gekeken naar de combinatie tussen de natuurlijk gedragsstijl jou en de hoogste drijfveren. O.a. onderstaande hoofdstukken komen aan bod:

  • Kwaliteiten van de combinatie
  • Mogelijke conflicten/valkuilen van de combinatie
  • Sleutels tot management
  • Sleutels tot motivatie
  • Ideale werkomgeving