Een aanpak die werkt!

Werkgevers

Loopbaanpunt is de Zeeuwse organisatie voor een professionele en doelgerichte uitvoering van outplacement, re-integratie 2e spoor, re-integratie en/of loopbaancoachingstrajecten. Wij geloven erin dat er voor iedereen een passende carrière is weggelegd.

Een gezonde organisatie is de optelsom van vitale medewerkers.

Als lokale speler hebben wij een netwerk opgebouwd die duidelijk van meerwaarde is in onze begeleidingstrajecten. Een netwerk wat wij graag voor jou en jouw medewerker inzetten. Wij wonen in de regio, spreken de taal en wij kennen de “Zeeuwse” markt. Daarnaast hebben wij jarenlange werkervaring in de Zeeuwse arbeidsbemiddeling. Onze begeleiding is intensief, efficiënt en doelgericht en wij vinden het belangrijk om een regelmatige terugkoppeling te geven. Door onze informele werkhouding en werksfeer voelen mensen zich gewaardeerd.

Zo start een traject bij ons.

Onze adviseur voert een intakegesprek met jouw medewerker en maakt een plan van aanpak. Daarin staat wat nodig is om het traject te laten slagen- in deze situatie. Indien jouw medewerker akkoord gaat met het plan, dan krijg jij het voorgelegd inclusief kostenbegroting. Vanzelfsprekend is voor alle partijen duidelijk wat er van wie verwacht wordt.

Onze trajecten zijn beschikbaar voor medewerkers met alle opleidingsniveaus, allerlei functieniveau’s en voor bedrijven in diverse branches en sectoren. Door onze persoonlijke begeleiding te versterken met loopbaaninstrumenten kunnen wij mensen en organisaties op maat bedienen. Dit doen wij vooral op onze eigen wijze; discreet, persoonlijk, betrokken, praktische en zeer actief. Maatwerk voor zowel werkgevers als kandidaten.

Een aanpak die werkt!